Objekat APARTMAN SIMIĆ -STAN NA DAN nalazi se u centru Bogatića, u regionu Centralne Srbije. Klimatizovani smeštaj je udaljen 26 km od Bijeljine, 24 km od Šapca, 30 km od Sremske Mitrovice i izlaska na auto-put E-70 (Šid-Beograd), a gostima su na raspolaganju parking, besplatan WiFi…

Posebno izdvajamo da se nalazimo 3 km od geo-termalnih izvora gde je temperatura vode 70°C, crpi se sa dubine od preko 700 metara i to u količini od 30 l/s, a u okviru izvora se nalazi kompleks ;Termalna rivijera koja poseduje 4 bazena različitih dimenzija. Pored letnjeg dečjeg bazena sa atrakcijama, otvoren je novi bazen za odrasle sa masažerima, a na raspolaganju su djakuzi, kao i relaks bazen sa otvorenim i zatvorenim
delom koji je opremljen hidro i aero masažerima. Korišćenje bazena moguće je 365 dana u godini u svim vremenskim prilikama.
Apartman sadrži dnevnu, spavaću sobu, flat-screen TV, trpezariju i kuhinju sa mašinom za pranje posuđa i mikrotalasnom pećnicom. Raspolaže terasom (u okviru terase je prostor za pušače). Vrdnik se nalazi na 36 km od objekta APARTMANI SIMIĆ, dok je Banja Koviljača udaljena 48 km. Najbliži aerodrom je Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu, udaljen 63 km.
Etno selo Stanišić Bijeljina (Republika Srpska…prelazak granice samo sa ličnom kartom) je na udaljenosti od 20 km, dok je Specijalni rezervat prirode Zasavica udaljen 23 km. Nalazimo se u ulici Vojvode Stepe 37, zgrada pored marketa Maxi.

Kontakt telefon 064/6437717
Otvoreni smo 00-24 h.
Očekuju Vas ljubazni domaćini koji će vam pomoći da upoznate sve lepote Mačve!